Huldiging

Prijzengeld gelijk per afstand & extra prijzen in natura

Het prijzengeld voor de nrs. 1 t/m 5 is bij de alle wedstrijden voor de mannen en vrouwen gelijk.
Niet zo vreemd want 50% van de deelnemers is vrouw en dat is opvallend veel.
De snelste deelnemer per onderdeel ontvangt € 100,-- aan prijzengeld.
Het totale prijzengeld bedraagt € 2160,-- en wordt verdeeld onder de 40 snelste deelnemers.

Extra categorieprijzen in natura

Bij de Bergrace zijn extra prijzen in natura voor de drie snelste lopers in de negen verschillende leeftijdscategorieën op elke afstand. Zij ontvangen een paar sokken uit de Bergrace collectie met een winkelwaarde van € 10,00. Een blijvende herinnering aan de geleverde prestatie. Totaal komen 216 deelnemers in aanmerking voor deze prijs. *)
SUPER BELANGRIJK. De schoenmaat moet ALTIJD worden ingevuld op het inschrijfformulier. Dit is noodzakelijk voor het toesturen van de categorieprijzen. NIET ingevuld dan ontvang je ook geen sokken ook al ben je winnaar.

Deze prijzen kunnen worden afgehaald in het Jungle Restaurant op vertoon van je startnummer. De winnaars worden bekend gemaakt door de DJ en ze worden getoond op het scherm bij de inschrijflocatie.

Breedtesport event

De Bergrace by Night is een breedtesport event. Dat betekend dat iedereen gelijke kansen heeft op prijzengeld en een prijs in natura. Er worden geen toppers uit binnen- en buitenland uitgenodigd.

Voor iedereen een unieke medaille

Bij deelname aan deze Bergrace by Night Xperience ontvangt iedereen een fraaie medaille met een lint in een passende kleur. In de Bergrace Shop - Jungle restaurant kun je op achterzijde van de medaille GRATIS een sticker met daarop de gelopen afstand laten plakken.

Muzikale huldiging

Dit maakt het deelnemen aan de Bergrace by Night voor de snelle lopers extra aantrekkelijk. De huldigingen van de nrs. 1 t/m 5 van het totaal klassement per afstand vinden plaats in het Jungle restaurant. Zie onderstaand schema. De huldiging is een hoogte punt op de avond, want het gaat gepaard met een feestelijk onthaal met licht effecten, veel muziek en enthousiaste toeschouwers. Met andere woorden: gewoon heel hard lopen en zien op het podium te komen en het allemaal te ervaren.
Behoor je tot de prijswinnaars en je bent NIET persoonlijk aanwezig dan komt het prijzengeld te vervallen.

Prijzengeld per wedstrijd

PlaatsPrijs
1 € 100,00
2 € 70,00
3 € 50,00
4 € 30,00
5 € 20,00

 

Leeftijdscategorieën
11 t/m 19 jaar
20 t/m 24 jaar
25 t/m 29 jaar
30 t/m 34 jaar
35 t/m 39 jaar
40 t/m 44 jaar
45 t/m 49 jaar
50 t/m 54 jaar
55 jaar en ouder

 

*) Deze prijs is van toepassing wanneer er 25 of meer in één leeftijdscategorie hebben deelgenomen in verband met het wedstrijdelement. De winnaars worden vastgesteld op basis van de door My Laps geregistreerde Netto tijden.