Bergrace Shop

 

Grote keuze uit artikelen die je goed kunt gebruiken

Bij deelname kun je via het inschrijfformulier, voor de laagste prijs en van goede kwaliteit, loop-sportartikelen bestellen. Bijvoorbeeld het groene Bergrace T-shirt, extra herinneringen zoals veiligheid/reflectie hes en nieuw zijn lange Bergrace Running Compression Socks in zwart en diverse actuele kleuren.
hoofdlamp

Hoofdlamp

Duizenden Bergrace deelnemers hebben al gebruik gemaakt van de Bergrace aanbiedingen en zijn tevreden en “verdienden” daarmee hun inschrijfgeld of een deel daarvan terug. Een aantal nieuwe en praktische items zijn er toegevoegd voor een zachte prijs. Nieuw is het praktische hoofdlampje inclusief baterijen. Geeft veel licht ook rood en kan later bij vele andere sporten of dagelijkse gebruikt worden. Wellicht een mooi hulpmiddel om de Grebbeberg op te lopen. Behalve handig is de prijs ook aantrekkelijk

€ 8,95 bij voorinschrijving en € 9,95
bij na inschrijving.
startnummerband

Startnummerband

Nieuw een handige verstelbare startnummerband. Geen beschadigingen aan de kleding met spelden want dankzij de twee extra clips aan de band en de gaten in het startnummer is alles snel bevestigd.. Behalve de sportieve kleuren en de reflectie strippen is de prijs aantrekkelijk en bij meerdere sporten te gebruiken, zoals bij de triatlon. Bij voorinschrijving is de prijs

€ 5,95 en nadien
in de Bergrace shop € 6,95 p.st.
bidon

Oprolbare Bidon

Nieuw is ook de oprolbare “bidon”, handzaam, licht van gewicht en een afsluitbare dop. Dus handig mee te nemen, inhoud 326ml. Na gebruik eenvoudig ergens weg te stoppen in de sportkleding. Toch altijd iets bij je om te drinken, je weet maar nooit. Handige Tube bidon

€ 3,95 in de Bergrace Shop € 4,95 p. st.
Op het inschrijfformulier kun je op een eenvoudige wijze de artikelen aankruisen waarvoor belangstelling is. Geen enkel risico. Niet de juiste maat besteld of niet tevreden over b.v. de kleur, geen probleem kan ter plaatse worden omgeruild voor de juiste maat, gewenste kleur of het geld terug. De werkwijze is eenvoudig: Bij het afhalen van het startnummer is in de envelop een formulier bijgesloten met daarop vermeldt de bestelde artikelen. Voor de bijgesloten gele munt ontvang je de vooraf bestelde Bergrace Running Socks. De bestelling incl. startnummer is af te halen op: Woensdag 2 of donderdag 3 november tussen 10.00 – 21.00 uur in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, 6701 AB Wageningen. Vrijdag 4 november vanaf 19.30 uur in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark Rhenen. Het totaal bedrag van de inschrijving wordt automatisch afgeschreven van je bankrekening.

Pinautomaat aanwezig

Op 2, 3 en 4 november is het mogelijk om op beide locaties met de pinpas te betalen. Zowel bij de inschrijving als in de Bergrace Shop. Een extra service voor deelnemers.

 

Bergrace Shop

Hieronder een aantal mooie artikelen die exclusief bij de Bergrace verkrijgbaar zijn.

t shirt bergrace 2016

Bergrace T-shirt

Prachtig technisch T-shirt. Speciale prijs!

Slechts € 14,95,-, bij Na-inschrijving 16,95

sokken

Bergrace running socks

Diverse modellen en kleuren.

Slechts € 5,-

cap

Cap met reflectiemateriaal

Deze op maat verstelbare pet met ademende stof, fluorescerende en reflecterende delen, is je ideale bondgenoot tijdens het lopen. • Ademende en sneldrogende stof • Zweetband aan de binnenkant • Verstelbaar elastiek • Reflecterende delen • Leverbaar in 2 maten

Slechts € 13,95,-, bij Na-inschrijving 15,95

sos coin

SOS Coin

Bij voorinschrijving. Lees meer..

Slechts € 8,95

led shoe clip

LED Shoe clip

Glijdt op de hiel van de schoen (past op de meeste maten tot maat 14) LED-licht standen 2: constant licht en knipperlicht. Lichtgewicht, veilig en weerbestendig met 2 vervangbare CR2032 batterijen. Perfect voor hardlopers, wandelaars en fietsers.

Voorinschrijving € 12,95, Na-inschrijving € 14,95

compressiekousen

Compressiekousen, zwart, roze, licht blauw of oranje

Voorinschrijving € 8,95, Na-inschrijving € 9,95

tight

Sub4 lange of korte Tight

Korte en Lange tight in donkerblauw en grijs. Maat L en XL. De keuze bepaal je bij het afhalen.

Voorinschrijving € 12,95, Na-inschrijving € 13,95

joggy safe

Joggy safe

Veiligheidsarmband met LED. De LED laat de hele armband oplichten, 50 keer meer zichtbaarheid dan bij de gebruikelijke armbanden met 5 enkelvoudige LEDS. 3 knipperstanden. Met klittenbandsluiting, inclusief knoopcelbatterij.

Voorinschrijving € 9,95, Na-inschrijving € 11,95

hesje

Reflectiehesje

Het alom bekende reflectie hes; licht, handig in gebruik en zichtbaarheid verzekert. • 100% Polyester in fluorescerende gele kleur • Reflecterende banden van 5 cm op de voor-en achterkant • Sluit aan de zijkant d.m.v. velcro in alle maten

Voorinschrijving € 6,95, Na-inschrijving € 7,95

jack zonder mouwen

Jack zonder mouwen

Of je nu loopt, fietst of wandelt, deze bodywarmer garandeert je een optimale zichtbaarheid! • Fluorescerende gele kleur met reflecterende banden van 5 cm breedte • Winddichte ritssluiting • Binnenzak voor GSM of MP3 • Zwarte spandex aan de zijkant voor een beter comfort.

Voorinschrijving € 24,95, Na-inschrijving € 27,95

drinkflesjes1

Band met 2 drinkflesjes

Band met 2 bidons van 0,3 liter en een kleine pocket. Zowel aan de voor- als achterkant voorzien van reflectie. Heeft als extra een medium size pocket voor het meenemen van energierepen, sleutels, pinpas of kleingeld. Riem aan beide kanten verstelbaar en daardoor geschikt voor alle lichaamsposturen. Wordt compleet met bidons geleverd.

Speciale prijs: € 23,95

drinkflesjes2

Band met 4 drinkflesjes

Voorzien van reflectie. 2 bidonhouders voor en 2 achter.

Voorinschrijving € 14,95, Na-inschrijving € 16,95

smartphonehoes

Smartphonehoes voor Samsung en iPhone

Armband met klittenbandsluiting. Touchscreen is ook te bedienen wanneer deze in de houder zit. Leverbaar in verschillende kleuren.

Voorinschrijving € 13,95, Na-inschrijving € 15,95

lichtstaafje

Lichtstaafje

Voorinschrijving € 0,95, Na-inschrijving € 1,50